Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سیروس بیدریغ روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برای نخستین بار در سطح دانشگاه های کشور، محصول خاویار را از تعداد پنج ماهی ماده استرلیاد در مرکز فرآوری خاویار و بر مبنای دستورالعمل اختصاصی و استاندارد کیفیت بین المللی HACCP استحصال کرده، اظهار داشت: محصول خاویار تولید شده جهت کنترل میکروبی، شیمیایی و مراحل بازبینی، بسته بندی و اخذ تاییده های گواهی های سلامت بین المللی به سردخانه سازمان شیلات زیر نظر سازمان مدیریت امور ماهیان خاویاری گیلان انتقال داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به فعالیت ۷ شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان افزود: این شرکت ها با هدف درآمد زایی، کارآفرینی، مهارت زایی و عدم وابستگی به شهریه دانشجویی راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به سه دستاورد بزرگ محققان این واحد دانشگاهی اشاره و تصریح کرد : ساخت چاپگر سه بعدی، پهباد آموزشی و دستگاه تشخیص کیفیت برگ سبز چای، حاصل تلاش دانشجویان این واحد دانشگاهی می باشد که بزودی تجاری سازی خواهد شد.

دکتر بیدریغ با اشاره به رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس مقالات، کارهای علمی اساتید، فعالیت دانشجویان و سایر موارد  یادآور شد: بر این اساس، دانشگاه لاهیجان رتبه یک را در بین واحد های استان و رتبه پنجم را در بین دانشگاه های آزاد سراسر کشور دارا می باشد.

رورش ماهیان خاویاری  در مجموعه های تخصصی و مطلوب با بهره گیری از دانش روز و روش های جدید سبب شده امروزه ایران محصول بهتری را راهی بازار کند. به این ترتیب عرضه کننده ها توانسته اند مشتریان زیادی را در دیگر کشورها تامین نیاز نموده و با آنها همکاری کنند. با توجه به اینکه ایرانی ها در خصوص استحصال  انواع خاویار تجربه داشته و از گذشته محصول آنها در دنیا محبوبیت داشته، محصولاتشان دارای طرفداران زیادی در  خارج از کشور است.

 خاویاری که از تاسماهیان استحصال می شود  جزء  گرانبهاترین محصولات غذایی دنیاست که تنها منبع تولید طبیعی آن در دریای خزر است.اما بدلیل  صید بی رویه و کاهش ذخایر این ماهیان در دریا، دسترسی به خاویار این گونه با ارزش نیز دچار مشکل شده است.
با توجه به  میزان تقاضای خاویار در بازارهای دنیا و کاهش تولید آن در اثر صید بی رویه و تغییر شرایط مطلوب زیستی ماهیان سبب افزایش قیمت خاویار در بازارهای جهانی می شود.
از طرفی با توجه به اینکه بسیاری از تغییرات مؤثر در کاهش ذخایر ماهیان خاویاری در دریای خزر دائمی بوده و امکان بازگشت به تولید طبیعی ماهیان خاویاری همانند سالهای گذشته غیر ممکن می باشد، چه بسا برای جبران کمبود و تامین تقاضای خاویار،  ایجاد شرایط پرورشی مناسب برای این گونه با ارزش یکی از راهکارهای اساسی در  دنیا محسوب می شود.

برچسب‌ها محققان ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محققان ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان محققان ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان اخبار کنکور دانشگاه آزاد اسلامی ماهیان خاویاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است