Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: جامعه دانشگاهی بیش‌ازپیش باید از فرهنگ عاشور در همه ابعاد زندگی درس گرفته و نکات ظریف آن را برای دیگران تبیین کنند.

سیروس بیدریغ در حاشیه مراسم عزاداری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان درباره فرهنگ عاشورا اظهار کرد: لحظه‌به‌لحظه حرکت سیدالشهدا علیه‌السلام در این حادثه تاریخی از مدینه تا کربلا درس‌های آموزنده و ماندگار زندگی است که نباید از آن غفلت شود و به‌ویژه جامعه دانشگاهی به‌عنوان قشر فرهیخته و پیشران  بیش‌ازپیش باید از این فرهنگ ناب در همه ابعاد زندگی درس گرفته و به نکات ظریف و در عین حال کمتر دیده‌شده این حرکت تمدن ساز توجه و عمل کرده و آنها را برای دیگران تبیین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رمز موفقیت ملت سربلند ایران در پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و بزنگاه‌های پس از آن فقط و فقط بهره‌گیری و به‌کارگیری منویات فرهنگ ناب عاشورا در سایه ولایت است و شمیم عطر حسین علیه‌السلام و فرهنگ او در اعتقادات ملت ما همواره ثبت و ضبط شده و هیچ قدرتی توانایی تغییر این فرهنگ اعتقادی عمیق را نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: بر اساس سنت دیرین و همه‌ساله با همت همکاران پرتلاش این واحد دانشگاهی، مراسم عزاداری و سوگواری حضرت سیدالشهدا به‌صورت دسته‌ها منظم و پرشور با حضور مطلوب استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار می‌شود که به‌عنوان الگویی در شهرستان لاهیجان همواره مطرح بوده است.

بیدریغ اضافه کرد: امسال با توجه به وضعیت خاص کشور، تأکیدات مقام معظم رهبری و دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا این مراسم در فضایی باز در کنار یادمان شهیدان پرافتخار جاویدالاثر آرمیده در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان فرهنگ عاشورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد