Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در خانه ملت شرایط بیمارستان پیروز در هنگام افتتاح را استیبل ندانست و گفت: در حوزه‌های تخصصی سیاست باید قرنطینه شود زیرا در این صورت نمی‌توانیم در عرصه‌های تخصصی و عملیاتی به‌خوبی عمل کنیم و نتیجه‌اش عدم وجود چارت سازمانی در بیمارستان پیروز می‌شود.

رسول فرخی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه باید در کشور به سختی‌های بعضی از مشاغل توجه شود، اظهار کرد: در کشور بعضی از مشاغل به‌مانند پرستاری دارای سختی کار بسیار زیاد آن‌هم در ایام کرونا هستند که باید به‌اندازه این سختی‌ها برای آنان امکانات لازم را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم تجهیز دو بیمارستان موجود در شهرستان لاهیجان گفت: در اسناد بالادستی لاهیجان و‌ با توجه به برنامه پنجم بنا بود دو بیمارستان لاهیجان تجهیز و یک بیمارستان جامع هم افتتاح شود ولی متأسفانه دو بیمارستان لاهیجان تعطیل ‌یک بیمارستان افتتاح شد که هنوز تکمیل‌نشده و در بحران کرونا ما را با مشکلاتی مواجه کرد.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در خانه ملت از تأسیس دو رشته پزشکی در دانشگاه آزاد لاهیجان خبر داد و تصریح کرد: در دیداری که اخیراً با وزیر بهداشت داشتم چهار دستور در حوزه بهداشت و درمان برای شهرستان لاهیجان گرفتیم که یکی از این موارد تأسیس دو رشته پزشکی و دندان‌پزشکی در دانشگاه آزاد این شهر بوده است.

فرخی با اشاره به لزوم توجه به عدم آزمون‌وخطا در گام دوم انقلاب بیان کرد: باید ظرفیت‌ها و مشکلات در هر حوزه را شناسایی کرده و نسبت به تقویت ظرفیت و رفع مشکلات تلاش کنیم لذا و بر همین اساس برای رفع مشکلات بیمارستان پیروز جلسات متعددی را در استان و حتی کشور برگزار کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در اعلام مشکلات حوزه بهداشت و درمان باید بی‌پرده صحبت کرد، افزود: مهم‌ترین عامل در توسعه یک جامعه توجه به حوزه بهداشت و درمان است و باید برای رفع این مشکل بسیار بی‌پرده صحبت کرده و به‌طور شفاف مشکلات را بیان کنیم.

نماینده مردم شهرستان لاهیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره از وضعیت بد اورژانس بیمارستان ۲۲ آبان سابق لاهیجان گفت: در بازدیدی که از اورژانس بیمارستان ۲۲ آبان سابق در این شهرستان داشتیم در طبقه پایین مرکز آزمایش بیماران کرونایی بوده است ولی آیا اورژانس لاهیجان امکان رسیدگی به بیماران کرونایی و یا تصادفی را دارد؛ لذا از رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درخواست دارم هرچه سریع‌تر این مشکل را برطرف کند.

فرخی با ابراز تأسف از جایگاه شهرستان لاهیجان در حوزه بهداشت و درمان تصریح کرد: دوستان دانشگاه علوم پزشکی از نقاط قوت و اقدامات مؤثر انجام‌شده در لاهیجان گفتند ولی این تلاش‌ها دارای هدف‌گیری و جهت‌گیری‌های مناسب نیست زیرا لاهیجان دارای رتبه ۱۵ در حوزه امکانات بهداشتی است.

وی شرایط بیمارستان پیروز در هنگام افتتاح را استیبل ندانست و خاطرنشان کرد: در حوزه‌های تخصصی سیاست باید قرنطینه شود زیرا در این صورت نمی‌توانیم در عرصه‌های تخصصی و عملیاتی به‌خوبی عمل کنیم و نتیجه‌اش عدم وجود چارت سازمانی در بیمارستان پیروز می‌شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد لاهیجان حوزه بهداشت و درمان بیمارستان پیروز شهرستان لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر گفت: این خانواده خیر سلامت مبلغ یاد شده را برای خرید یک دستگاه اسلیت لمپ که در انجام معاینات چشم کاربرد دارد به حساب مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واریز کردند.

 دکتر جواد یزدانی افزود :  قیمت این دستگاه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با توجه به مشارکت یک میلیاردی این خیرنیک اندیش، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز در خرید این دستگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مشارکت نموده است.

وی بیان کرد : شماره حساب‌های مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر در صندوق همت کاشمر به شماره ۴۶۱۰ و در بانک ملی ایران به شماره ۰۱۴۴۱۰۴۴۱۰۰۰۱ است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد