Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخبان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با حضور رئیس این دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاهی تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در مراسم تجلیل از منتخبان قرآنی این دانشگاه خطاب به آنان اظهار کرد: خدمت به ساحت مقدس قرآن و عترت بسیار ارزشمند است و  قطعاً علاوه بر اجر مادی از اجر ارزشمند معنوی برخوردار می‌شوید و ما هم به سهم خود این توفیق را می‌یابیم که از اینگونه فعالیت‌ها حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی جزء فعالیت‌های ماندگار فرهنگی است، افزود: این برنامه ارزشمند قرآنی که بیش از ربع قرن از فعالیت‌های آن می‌گذرد، همه‌ساله به‌صورت منظم و قانونمند در سراسر کشور از جمله واحد لاهیجان برگزار می‌شود و در دوره اخیر مسابقات حدود 800 شرکت‌کننده در بخش‌های استادان، کارکنان و دانشجویان حضور دارند که آمار قابل توجهی است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با قدردانی از همه دست‌اندرکاران برگزاری این مسابقات به‌ویژه حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و کانون قرآن و عترت عنوان کرد: واحد لاهیجان همواره جزء واحدهای پیشتاز در فعالیت‌های مرتبط با قرآن و عترت بوده و در مسابقات و جشنواره‌های دوره‌های مختلف، رتبه‌های کشوری متعددی کسب کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با تبریک به منتخبان قرآنی واحد لاهیجان توضیح داد: چه سعادتی بالاتر از اینکه در فعالیت‌های قرآن و عترت حضور داشته و بین این تعداد شرکت‌کننده حائز رتبه‌های برتر شوید.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه، لوح سپاس برگزیدگان بخش کتبی بیست و پنجمین دوره و برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی به آنان اهدا شد.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: قرآن و عترت فعالیت های قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان جشنواره هنر ادبیات و پژوهش دینی منتخبان قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان منتخبان قرآنی قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد