Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از لاهیجان، سیروس بیدریغ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با اشاره به قرارداد ساماندهی و احیاء تالاب عینک رشت بین دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و شهرداری رشت گفت: طی این قرارداد و با اتمام «طرح پژوهشی راه اندازی مرکز آموزش تالاب عینک» زمینه برای اجرای برنامه های حفاظت، احیا و بهره برداری تالاب عینک رشت فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تالاب عینک، ارزشمندترین اکوسیستم آبی شهر رشت است که با قدمت چند صد ساله علی رغم کارکردهای متعدد از منظر ذخیره آب، کنترل سیل، زیستگاه گیاهان و جانوران، تصفیه فاضلاب، گردشگری و ... جایگاه واقعی یک تالاب شهری را ندارد و از دیر باز موضوعات متعددی از جمله مالکیت چند گانه، نبود برنامه جامع، عدم مدیریت واحد، تعارضات محلی، تنشهای محیطی و .... امکان بهره برداری معقول از تالاب عینک را سلب کرده است.

بیدریغ اظهار داشت: سند حفاظت، احیاء و توسعه آتی تالاب عینک با همکاری متخصصان رشته های مختلف در قالب این طرح مشخص شده است. در این راستا بر مبنای شناسایی منابع زیست محیطی و پارامترهای اقتصادی اجتماعی تالاب عینک و با تاکید بر ویژگی های کمی و کیفی آب تالاب، منابع آلوده کننده، توپوگرافی، پوشش گیاهی، حیات وحش، ساختار اقتصادی اجتماعی، کاربری های پیرامونی، ساختار زیر بنایی، جاذبه های گردشگری و ... برنامه ریزی برای حفاظت و توسعه آتی تالاب انجام شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه این تالاب می تواند از منابع گردشگری منحصر به فرد گیلان باشد، افزود: برای اجرای فعالیت های گردشگری طبیعت، طراحی و برنامه ریزی سازه ها و فعالیت ها اعم از پل چوبی طبیعت گردی، سایت پرنده نگری، سکوهای ماهیگیری، برکه آموزشی، مسیر قایق سواری، پمپاژهای هوادهی، لایروبی تالاب، پاکسازی گیاه غیر بومی و مهاجم سنبل آبی، کاهش سطح گیاه نی و ... صورت گرفته است.

انتهای پیام/

167 / 167 دانشگاه آزاد لاهیجان سیروس بیدریغ تالاب عینک رشت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد لاهیجان تالاب عینک رشت تالاب عینک رشت دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره «آیین سرزمین من» ویژه مدارس شهر کرمان به‌صورت متمرکز در دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این جشنواره در دو بخش نمایشگاه آداب و رسوم لباس و غذا‌های محلی مدارس سما و بخش تقدیر از خانواده شهدای دانش‌آموز مراسم گلزار شهدای کرمان و تجلیل از دانش‌آموزان برتر مدارس سما کرمان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه فرهنگ بومی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی اظهار کرد: ایران از جمله کشور‌هایی است که سرشار از خُرده‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم و سنت‌های محلی است و بسیاری از این مسائل روز به روز در حال کمرنگ شدن و حتی به کلی فراموش شدن هستند و دانشگاه‌ها می‌توانند برای احیای آنها گام بردارند.

علیرضا منظری توکلی، معماری، هنر، ادبیات، ورزش‌ها، بازی‌ها و خوراک و پوشاک را از خصوصیات هر منطقه برشمرد و توضیح داد: با وجود پیشرفت‌های شگرفی که در زمینه ارتباطات ایجاد شده و از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی بین ملت‌ها تبادل فرهنگی و عقاید صورت می‌گیرد، زنده نگه داشتن سنت‌های کهن ایرانی یکی از الزامات مهم فعالان فرهنگی ماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره برای تقدیر و بزرگداشت شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان تشریح کرد: زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا، مسئولیتی همگانی است و جامعه فرهیخته و دانشگاهی در این مسیر وظیفه بزرگ‌تری برعهده دارند تا مظلومیت و حقانیت این عزیزان را به نسل‌های بعدی بنمایانند.

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان هم بر ضرورت برگزاری محافلی از این دست را برای تبیین بیشتر و شناساندن فرهنگ اصیل و برخاسته از عدالت ملت غیور ایران به‌خصوص مردمان دیار کریمان ضروری دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۵ پرنده در طبیعت تالاب بیشه دالان بروجرد
  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • احیای بخشی از تالاب بین المللی هامون و شور وصف ناپذیر مردم سیستان
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین